Acudits en català (sisena tongada)

Tinc dret a posar un vidre a la dutxa, la llei mampara!

En un segon poden passar moltes coses...
... Ho sé perquè visc en un tercer i se sent tot.


_Tranquil, Jordi, només és un petit tall amb el bisturí. Tranquil·litza't una mica...
_Doctor, jo no em dic Jordi!
_Ja ho sé. Soc jo el Jordi... No em posi més nerviós.


_ CAPITÀ CAPITÀ ens enfonsem!!! 
_Ho sé, mariner.
_I NO HI PENSA FER RES??
_A veure, que algú faci fora a aquest estúpid del submarí.Li diu una dona al seu marit: 
_Amor meu, diga'm alguna cosa romàntica.  
_L'arc de Berà.  
_He dit romàntica, no romànica ...


_Comencem el Curs de Puntualitat. Hi sou tots?
_Només he vingut jo.
_I què fas aquí?
_Ni idea, jo em vaig apuntar al Taller d'Orientació.


_A veure, els que vinguin de part de la núvia, a l'esquerra. 
(30 persones es posen a l'esquerra) 
_Ara els que vinguin de part del nuvi, a la dreta. 
(25 persones es posen a la dreta)
_Doncs ara ja podeu fotre el camp d'aquí, aprofitats, que això és un bateig!Hi ha vins que milloren amb els anys... I anys que només milloren amb vins... com aquest 2020._Quant de temps sense veure't!!  On has parat?
_Amb la meva xicota hindú
_Que bé!... I és maca?
_Home, té el seu punt. 


Estàs molt negatiu... Hauries de cedir un electró. El poc que aguanta un mocador de paper quan et moques i el que és capaç de suportar a la rentadora! Vaig ser criada com a filla única... La qual cosa no va agradar gens a la meva germana. 


Tinc un complexe d'inferioritat... però no és gaire bo. Si no volen que hi hagi divorcis, per què posen l'anell de casats en un dit que es diu "anul·lar"?A cada festa hi ha dos tipus de persones: les que volen tornar a casa i les que no.  El problema és que solen estar casades entre elles.

Una manera de saber si t'has fet gran, és caure al carrer.  Si la gent riu, encara ets jove, però si la gent ve a ajudar-te, és que ja estàs vell.

_Estàs segur que la cervesa és la resposta a tot?  
_Cervesa.

_Quin és el teu més gran defecte?  
_Em fico en converses alienes. 
_Li estic preguntant a ell! 
_Ai, perdoni, hehe.

_Bon dia, em dona una capsa d'àcid acetilsalicílic, si us plau?
_Aspirines?
_Sí, això, que mai me'n recordo del nom.

_Papa, soc adoptat? 
_Ai fill, et penses que si fossis adoptat hauríem escollit el nen més lleig?


PARLA CATALANA

LES ENTRADES MÉS POPULARS DE LA DARRERA SETMANA

Bon Dia

Bona Nit

abans / avanç / avenç

Llista de locucions i frases fetes

gairebé / gaire bé