Vols contactar amb mi?

Em dic Marc i soc del 83. M'encanta la llengua i la història.

Si vols contactar amb mi per qualsevol motiu relacionat amb Parla Catalana, no ho dubtis. Fes-ho! Accepto correccions, suggeriments i agraïments 😋❤️

parlacatalana@gmail.com

També soc a Twitter, on faig divulgació del contingut d'aquest web. A més, soc el creador d'El Gat Saberut.


La divulgació que faig del català té a veure amb facilitar eines i contingut per tal que el parlant pugui polir la seva llengua i trenqui prejudicis o hàbits contraproduents. També analitzo situació, passat i futur de llengua en algunes entrades. Aquesta divulgació és totalment aliena a la política. El català que fomento és un català més genuí que el que es parla sovint al carrer, però no és tan purista com el que defensen alguns sectors. La clau de tot plegat no és regir-se simplement pel que diu un diccionari normatiu o pel resultat de la recerca de l'origen remot de les paraules, sinó crear-se un manual d'estil propi per a la parla del dia a dia que ens ajudi a consolidar una consciència lingüística personal.

Tot el material que hi ha en aquest web està lliure de drets i el pots fer servir en qualsevol àmbit, sigui personal o educatiu, llevat d'algunes poques imatges que presento amb la font i que tu hauries de fer el mateix si les vols utilitzar. 

En aquest web mai hi trobaràs anuncis. 

Gràcies pel teu temps i esforç.

PARLA CATALANA

LES ENTRADES MÉS POPULARS DE LA DARRERA SETMANA

Bon Dia

Bona Nit

abans / avanç / avenç

Com es fa l'imperatiu en català?

gairebé / gaire bé